Broodbeleg

Broodbeleg

Wij hebben een passie voor lekker. Daarom komt onze jam rechtstreeks uit de natuur. En voor onze biologische bloemenhoning verzamelen bijen hun nectar in een omgeving zonder bestrijdingsmiddelen. Ook gebruiken we voor onze notenpasta geen andere oliën en emulgator. Hierdoor drijft er soms een laagje olie op dat je er zelf weer even doorheen mag mengen. Dat is wel zo natuurlijk en maakt onze notenpasta extra lekker.

Chocoladepasta en hagelslag

Voor de echte chocoladeliefhebber heeft
Natuurwinkel Alphen een range verrukkelijke chocoladeproducten, met de allerbeste
biologische ingrediënten voor de allerlekkerste chocoladesmaak.
Honing

Voor biologische bloemenhoning verzamelen de bijen hun nectar in de vrije natuur, waar in een straal van kilometers rondom de korven geen bestrijdingsmiddelen worden gebruikt.
Jam

Onze jam is gemaakt van onbespoten fruit dat de tijd krijgt om te rijpen en daardoor vol van smaak is. Dat proef je en dat zie je.
Noten- en zadenpasta

Denk jij bij notenpasta direct aan pindakaas?
Eigenlijk klopt dit niet. De pinda is namelijk geen noot, maar een peulvrucht.
Hazelnootpasta, amandelpasta, cashewnootpasta of combinaties daarvan zijn wel echte
notenpasta’s.
Stroop

Vruchtenstropen worden gemaakt door het sap van vruchten in te dikken, bij rinse appelstroop wordt hier een beperkte hoeveelheid
suikerbietenstroop aan toegevoegd.


Vegetarische paté

Houd je van vegetarische patés? Dan ken je Tartex vast wel. Tartex patés zijn gemaakt van uitsluitend plantaardige ingrediënten zoveel mogelijk uit de gecontroleerd biologische
landbouw.