In Toscaanse sferen

27-28-lischeto-kaas

Midden in de Toscaanse heuvels bevindt zich aan het eind van een
doodlopend weggetje de oude oorspronkelijke boerderij van de familie Giovanni Cannas. De boerderij is omgeven door 150 hectare zacht
glooiende heuvels, waar meer dan 1000 schapen op grazen.

De schapen geven melk waar verschillende soorten Pecorino van gemaakt worden:
•La Pecora Nera: je proeft en ruikt hierin schapenwol en paddenstoelen. Als tegenwicht kan een krachtige rode wijn fungeren.
•Pecorino Mashio: tijdens de rijping ingesmeerd met (bezinksel van olijfolie). Combineert geweldig met zoet, denk aan vijgenjam en dessertwijn.
•Pecorino Balze Volterrane: rauwmelks en zeer verfijnd van smaak.
Plantaardig gestremd met de zaden van de wilde artisjok.

Ben je nieuwsgierig naar dit prachtige biologische boerenbedrijf? Op het
terrein van de boerderij bevinden zich een aantal mooie kamers en
appartementen die verhuurd worden. Je kunt er in alle rust genieten van de natuur, de buitenlucht en typisch Toscaanse sferen.

Om impressie te krijgen kun je ook de beelden op de website of het filmpje bekijken.