Lekker naar de Boer

25-26-lekker-naar-de-boer-vrouw

Zelf een kijkje nemen op een biologische boerderij? Op zaterdag 21 en
zondag 22 juni openen biologische boerenbedrijven in heel Nederland hun deuren voor je en kun je zelf op ontdekkingstocht gaan.

Heb je altijd al eens …
Willen kijken, ruiken, voelen, proeven en horen wat het leven op een
biologische boerderij betekent?
Willen weten waar je boodschappen vandaan komen?
Kennis willen maken met gepassioneerde boeren en boerinnen?
Willen ontdekken welke spannende wereld schuil gaat achter het woordje ‘biologisch’?
Een koe willen knuffelen of in een hooiberg willen spelen?

Misschien lijkt samenwerken met de natuur wel gemakkelijk, maar niets is minder waar. Er is een enorme hoeveelheid vakmanschap nodig voor de teelt en productie van biologisch(-dynamisch)e producten, want … behalve voor al dat lekkers zorgt de biologische boer ook nog voor het milieu, dierenwelzijn en de natuur.

Deelnemers
Dit kun je zelf ontdekken tijdens ‘Lekker naar de boer’ op zaterdag 21 en zondag 22 juni. Er is voor iedereen wat wils, dus neem vooral (klein)
kinderen, (groot)ouders, buren en vrienden mee! De deelnemende
biologische boeren en tuinders zijn verdeeld over heel Nederland, dus er is er altijd wel één bij jou in de buurt. En hou je van fietsen? Wil je meer dan 1 boerderij bezoeken? Of vind je het gewoon moeilijk om te kiezen? Laat je dan inspireren door de prachtige fietsroutes langs verschillende biologische
boerenbedrijven.

Onze boeren en tuinders
Ook telers van producten die je nu in onze folder vindt nemen deel aan de Lekker naar de Boer dagen. Wil je kennis maken met Zuiver Zuivel boeren, op ontdekkingstocht gaan op zorgboerderij De Klompenhoeve, het verhaal lezen achter BioRomeo bleekselderij, zien hoe de cherry tomaten groeien bij biologisch glastuinbouwbedrijf Groenland van Ron van Dijk of weten hoe de broccoli op John’s Farm geoogst wordt? Klik dan op deze bedrijfsnamen en lees meer!

Alle informatie over de open dagen is ook te vinden op
www.lekkernaardeboer.nl.