Lekker vegetarisch

27-28-tartex

Tartex, al jaren bekend om haar brede assortiment vegetarische patés, heeft nu ook drie heerlijke vegetarische maaltijdsauzen voor je: rijk gevuld met groenten en sojastukjes.

Pionier in vegetarisch broodbeleg
Tartex maakt al meer dan 70 jaar hartige vegetarische patés. Wie als eersten kennis maakten met dit vegetarische broodbeleg? Dat waren de Zwitsers! De eerste paté ontstond toen een Zwitserse kardinaal brouwerij in 1942 op zoek ging naar mogelijkheden om gist te gebruiken als alternatieve eiwitbron voor vlees. In 1998 bracht Tartex de eerste biologische varianten op de markt en dankzij haar constante zoektocht naar vernieuwende producten is het assortiment inmiddels enorm uitgebreid.

Drie populaire klassiekers
De maaltijdsauzen van Tartex zijn verkrijgbaar in drie populaire klassieke smaken. De Indische curry is rijk gevuld met onder andere rode paprika,
tomaat & aubergine, in de chili sin carne zijn onder andere kidneybonen, maïs & ui verwerkt en de frikassee is een heerlijke romige saus, rijk gevuld met champignons en shiitake paddenstoelen.

Eet smakelijk!
Samen met rijst, pasta of aardappelen zet je in een mum van tijd een
evenwichtige, heerlijke, complete, vegetarische maaltijd op tafel. Probeer bijvoorbeeld de chili sin carne broodsoep eens of de Indische curry met
tuinerwtjes en amandelen
.