Olie

Olie

Plantaardige olie is één van de meest gebruikte en veelzijdige smaakmakers
die de natuur ons te bieden heeft. Om gerechten extra lekker te maken,
speciaal voor liefhebbers van puur natuur.

Frituurolie

Om te frituren kun je het beste kiezen voor een zogenoemde stabiele olie, zoals high oleïc
zonnebloemolie.
Functionele olie

Vetten zijn voor iedereen belangrijk. Naast energie leveren ze ons vetoplosbare vitamine E en onmisbare onverzadigde vetzuren. Voor een aantal essentiële onverzadigde vetzuren
(omega 3 en omega 6) geldt dat ons lichaam deze niet zelf kan maken. We moeten ze uit onze voeding halen. Functionele oliën kunnen hierbij helpen
Luxe delicatesse olie

Onze luxe delicatesse oliën komen uit
biologische noten, pitten of zaden. Vol van geur, kleur en smaak en daardoor o zo lekker om te verwerken in allerlei gerechten.
Olijfolie

Olijfolie is één van de meeste bekende oliën. Deze is na het persen direct te gebruiken. Extra bewerken (raffineren) hoeft niet. Deze
onbewerkte olie is de ‘extra vierge’ olijfolie met de meest uitgesproken smaak en gezonde
onverzadigde vetzuren.